Anlık Bildirim

VLC'nin evrensel Windows 10 uygulaması çok yakın

Windows platformundaki en gelişmiş multimedya oynatıcılarından biri olan VLC'nin evrensel Windows 10 uygulaması kısa süre sonra yayınlanacak. Uygulamaya haftalık bazda yeni özellikler eklenecek.
VLC kesinlikle Windows platformundaki en gelişmiş multimedya oynatıcılarından biri durumunda. Microsoft'un evrensel uygulamalar (UWP) konusunda bastırmasından bu yana VideoLAN geliştiricileri yazılımın Windows 10 sürümünü oluşturmaya çalışıyorlar. Ekipte yer alan geliştiricilerden biri olan Thomas Nigro bunu gerçekleştirmeye çalıştıklarını ve çok kısa bir süre içerisinde sonuçlanacağını söyledi.
Dün yapılan duyuru VideoLAN ekibinin bugün (birkaç saat içinde) birşeyler yayınlayabileceğini ve daha sonra mağaza uygulaması için haftalık takvime göre bir güncelleme planladıklarını ortaya koydu. Bir başka tweete göre de düzgün çalışmaması da dahil olmak üzere bazı hatalar barındırdığı için Windows 10 sürümü geri çekildi.
Ancak kısa bir süre önce geliştiriciler hataları teker teker düzeltmek için çalıştıklarını ve gün içerisinde uygulama mağazasına bir paket yüklemeyi hedeflediklerini söyledi. Yani Windows 10 için yeni VLC uygulaması bir aksilik olmazsa çok yakında sahneye çıkacak. Haftalık güncelleme planının ilk olarak duyurulduğu Nisan ayında Thomas Nigro, Windows Phone sürümünün bu aydan itibaren artık desteklenmeyeceğini söylemişti.
Nigro yaptığı açıklamada "Tamamen dürüst olmak gerekirse, yaklaşan ilk sürüm Windows Store üzerindeki mevcut versiyondan çok daha fazla özelliklere sahip olmayacak. Tüm bu özellikler Mayıs ve Haziran ayları içerisinde geçerli olacak. Uygulamaya haftalık bazda yeni özellikler ekleyeceğiz" demişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim