Anlık Bildirim

Videolu görüşme hizmeti Tango, PC'lere de uyarlandı


Çevrimiçi sesli ve görüntülü görüşme araçları arasında bir numara olan Skype'ın arkasından gelen ve en büyük rakibi olan Tango uygulaması da kullanım alanını genişletiyor. Mobil platformlardan sonra rotasını PC'lere çeviren Tango beklenen uygulamasını nihayet yayınladı.

Tango uygulaması XP, Vista ve Windows 7 ile uyumlu çalışıyor. Mac için hazırlanan versiyonu ise yıl sonuna doğru indirmeye sunulacak.

Mobil versiyonlarında olduğu gibi PC versiyonu da kullanım açısından oldukça kolay. Üye girişi veya şifre gerekmiyor. Bunun yerine telefon numarası ve email adresinin girilmesi yeterli. Mevcut Tango kullanıcıları için ise uygulama senkronize olarak mobil sürümdeki rehber bilgilerini PC sürümüne kopyalıyor. Arkadaşlarınızı davet etmek için ise SMS veya eposta kullanabiliyorsunuz. Uygulamanın görünümü dev bir iPhone'u andırıyor.

Tango PC sürümü başlangıçta grup arama, metin sohbeti, dosya paylaşım opsiyonları veya kredi satın alma gibi özellikleri sunmayacak. Bunlar ilerleyen zamanlarda uygulamaya dahil edilecek.

Tango servisleri şu an kullanıcılara ücretsiz sunuluyor ancak firma gelecekte bazı ücretli uygulamaları hayata geçirmeyi planlıyor.

Tango hali hazırda 23 milyon kullanıcıya ulaştı. Her gün 70 000 - 80 000 kişi servise üye oluyor. Akıllı telefon segmentinde yüzde 50 benisenme oranına ulaşan Tango ABD, Asya, Avrupa ve Ortadoğu'da sürekli büyüyor. Yayınlanan Windows uygulaması ile de 1.5 milyar kullanıcı hedefleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24334 kez okundu.
6 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tango
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim