Anlık Bildirim

John Wick devam filminden uzun fragman

Aksiyon dozu yüksek John Wick filmini unutamayanlar devam filmine hazır olsun. Keanu Reeves’in yeniden başrole geçtiği John Wick: Chapter 2 için ilk uzun fragman geldi.

2014 yılının başarılı aksiyon filmlerinden birisi olarak  kabul edilen John Wick, 3 yıl aradan sonra yeniden beyazperdeye dönüyor. John Wick: Chapter 2 için ilk uzun fragman geldi.

İlk filmde, ölen karısından kendisine kalan köpeğini öldüren ve 69 Mustang’ını çalan Tarasov mafya ailesine karşı çetin bir intikam mücadelesine giren bir tetikçinin macerasını izlemişti. İkinci filmde John Wick bu kez uluslararası bir suikastçi örgütünün peşine düşüyor. New York Comic Con etkinliğinde yayınlanan uzun fragman, filmin heyecan dolu aksiyon sahnelerini gözler önüne seriyor.

Yönetmen koltuğunda yine Chad Stahelski oturuyor. Keanu Reeves’in yanında Ona Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, Laurence Fishburne ve John Leguizamo gibi ünlü yıldızları kadroda görmek mümkün olacak. John Wick: Chapter 2 filmi 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5087 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
john wick, john wick: chapter 2 ve
2 etiket daha keanu reeves Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim