Anlık Bildirim

BFG pasif soğutmalı GeForce 9800GT hazırladı

BFG pasif soğutmalı GeForce 9800GT hazırladı

Sadece Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan ve son dönemde Phobos adını verdiği yüksek performanslı oyuncu sistemiyle gündemde olan BFG'nin pasif soğutmalı GeForce 9800GT modeli satışa sunuldu. Nvidia'nın düşük güç tüketimli GeForce 9800GT Green Edition modelinin bir varyasyonu olup olmadığı henüz bilinmiyor zira henüz bu konuda BFG cephesinden yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Performans ve sessizliği bir arada arzulayan kullanıcılar için hazırlanan kart, standart saat hızlarıyla geliyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 112x paralel işlem birimine sahip olan yeni modelin grafik işlemcisi 600MHz'de, paralel işlemcileri 1500MHz'de ve bellekleri de 1800MHz'de görev yapıyor. SLI kurulumuna da olanak tanıyabilen kart, HD videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

Isı iletim teknolojisinin esas alındığı pasif soğutması ile dikkat çeken ekran kartında çift DVI ve HDTV konnektörleri yer alıyor. Üzerinde 6-pin'li PCIe güç girişi bulunan kart, katı kapasitörleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor. BFG'nin 512MB GDDR3 bellekle donatılan pasif soğutmalı GeForce 9800GT modeli yurt dışında yaklaşık 160 dolar seviyesinden listelere giriş yapmış durumda.

BFG pasif soğutmalı GeForce 9800GT hazırladı

BFG pasif soğutmalı GeForce 9800GT hazırladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15191 kez okundu.
10 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
grafik kartı, Ekran Kartı ve
2 etiket daha geforce vga
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim