Anlık Bildirim

Dokunmatik ekranlı Samsung M5650 Lindy resmi olarak anons edildi

 

Geride bıraktığımız günlerde bir Portekiz sitesinde satışa sunulan ancak Samsung tarafından resmi tanıtımı henüz gerçekleştirilmeyen M5650 Lindy modelinin üzerindeki örtüler nihayet bugün kaldırıldı.

Tasarımı itibariyle Güney Koreli üreticinin ''Corby'' serisini bizlere anımsatan Lindy'nin müzik odaklı bir cep telefonu olduğu belirtiliyor. GSM şebekesinin yanısıra kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan HSDPA'yı da destekleyen Lindy, 2.8 inç 240x320 piksel 262.144 renk dokunmatik TFT ekranıyla ve alt kısımda konumlandırılan üç farklı müzik kontrol tuşuyla dikkat çekiyor. 3.5 mm'lik jak girişine sahip Lindy'de 50 MB kapasiteli dahili belleğe yer verilmiş ve bellek microSD kartlar aracılığıyla yükseltilebilmekte. Bluetooth v2.1 ve en önemlisi WI-FI gibi bağlantı seçeneklerini barındıran telefonda GPS alıcısı bulunmuyor.

Bunların dışında FM radyosuyla ve 3.2 megapiksel çözürlüğünde kamerasıyla öne çıkan M5650 Lindy'nin en kısa süre içinde Avrupa ülkelerinde, Hindistan'da, Çin'de, Ortadoğu'da, Güneydoğu Asya'da ve Afrika'da yüzünü göstermesi bekleniyor. Telefonun yurt dışı fiyatının ise Portekiz'de olduğu gibi 220$ civarında olacağı düşünülüyor.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
180038 kez okundu.
13 kişi, toplam 94 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mesaj, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim