Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Gigabyte Odin GT Güç Kaynağı Video İnceleme; Gigabyte'dan yazılım kontrollü güç kaynağı

Gigabyte her ne kadar daha çok anakart ve ekran kartlarıyla ön planda olan bir üretici olsa da firmanın PC kasaları ve güç kaynakları gibi kategorilerde de ürünleri bulunmakta. Bu videomuzda 2 senedir güç kaynağı işinde olan Gigabyte'ın oldukça özel bir ürününü Odin GT 800W güç kaynağını inceliyoruz. Odin GT, 4 adet 8 pinli PCIe güç çıkışının bulunması, kaliteli işçiliği yanında piyasadaki rakiplerinde yer almayan bir çok üstün özelliği de içerisinde barındıran akıllı bir güç kaynağı.

Güç kaynağı sadece sahip olduğu teknik özelliklerle değil, kutu içeriği ve işçiliğiyle de bedelini sonuna kadar hak ediyor.

Teknik özellikleri :

Kutu içeriği :

  • OdinGT 800W modüler güç kaynağı, Analog fan hızı / sıcaklık / çekilen güç göstergesi
  • Kullanım klavuzu ve kurulum CD'si
  • Modüler kablo taşıma çantası, 2 x 3 Molex güç bağlantısı + 1 FDD , 2 x 3 Sata Güç bağlantısı, 2 x 1 8pin PCIe güç bağlantısı, 4 adet ısı sensörü, 1 adet 2 soketli fan bağlantı kablosu

Fiyat ve daha fazla bilgi için :

Düzeltme : "Analog gösterge kutu içeriğine dahil değil" 05.11.2007

Ne yazık ki bu olaydan haberdar değildik. Biz videoyu çekerken göstergenin ek olarak satılacağı bizlere söylenmedi. Kutu içeriğinde ne gördüysek biz de sizlere gösterdik. Aöıkçası bu olay bizleri çok üzdü, zira sizleri yanlış bilgilendirmek en son isteyeceğimiz şeylerden biri.

Yapılan yanlış bilgilendirme için özür dileriz.

Ek olarak analog göstergenin paket içerisinden çıkması bir incelik fakat ayrı olara 35$'lık bir fiyatı hak etmediğini de belirtmek isterim. Güç kaynağı yanında ücretsiz bir eklenti olarak kalitesi kabul edilebilir düzeyde ama asla 35$ verilip ek olarak alınacak bir şey değil...

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim