Anlık Bildirim

Hızlı Internet yaşamı değiştiriyor

Ülkemizde bir kaç yıl önce Kablo Internet ile başlayan ve bugün ADSL çılgınlığına varan Hızlı Internet insanların yaşamınıda değiştiriyor. İngiltere'de 5 milyon ev, ABD'de 20 milyon ev Hızlı Internet kullanıyor. Bizde ise bu rakam yeni yarım milyonu geçti. Bakın araştırmaya göre neler oluyor. Yarısından fazlası kahvaltıdan önce Internet'e giriyor, beşte biri geçenin ortasında kalkıp internete giriyorlar, yine beşte biri Internet'te aktif rol alıyor ve bir şeyler katıyor, forumlara mesaj atıyor yada yorum yapıyor.

Çevirmeli ağdakilerin iki katı zaman geçirip, ayda ortalama 1444 sayfa görüyorlar. En ilginç istatistik ise dörtte birinin kendisine ait web sitesinin olması. Toplam 22.8 Milyon Internet kullanıcısının yarısından fazlası evlerindende Internete giriş yapıyorlar. Hatırlarsanız geçen sene ABD'de ilk defa Internet reytingleri TV reytinglerini geçmişti . Eğer sizde Internet'te iz bırakmak sesinizi duyurmak istiyorsanız Türkiye'nin en büyük forumlarından olan Donanım Haber Forum'unu burdan katılabilirsiniz.

Hızlı Internet dünyada bugünlerde yeni dallarda kazanmakta. Mesela gelecekte girecek olan WiMax (kablosuz uzun mesafe), BPL (elektrik şebekesi yükleme indirme eşit), 3G (cep telefonu üzerinden) bir çok kişiyi daha Internet dünyası ile tanıştıracak. Doğal hızlı, doğru ve ayrıntılı bilgi hep Internet'te ayrıca gün ve gün Internet üzerinden eğlence araçları çoklu oyun, radyo ve tv gibi imkanlar artmakta. Ayrıca bilgisayar insanların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir noktaya doğru hızla yaklaşmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim