Anlık Bildirim

Oyun konsoları için ilginç ama yararlı yepyeni aksesuarlar

Xbox ve Playstation 2'ler için Klavye, Fare bağlama aparatı

Konsolarda yaşayacağınız en büyük dert. Birincil kişi veya üçüncül kişi gözünden oynan oyunların gamepad'ler ile kontrolünün çok zor olması. Bu aparat ile istediğiniz fareyi ve klavyeyi kullanarak oyunlarınızda büyük bir rahatlık yaşıyabilirsiniz. Oyunlardaki uyumluluk ise önceden hazırlanmış tuş takımları ile sağlanmış durumda. Yeni bir oyun çıktığında internetten yeni ayarı indirmeniz yeterli olacak veya kendiniz yapabileceksiniz. Farenize hassasiyet ayarı bile yapmanız mümkün. Fiyatı sadece 29$.
High Definition AV Pack

HDTV eklentisi alıp, oyunlarınızı HDTV'nizde (ülkemizde yok) yüksek çözünürlükte oynayabiliyorsunuz tabii oyununuz bunu destekler ve oyun yavaş kalmaz ise. Oynayabileceğiniz çözünürlükler 1920x1080 veya 1280x720 gibi inanılmaz değerler. Bu formatlar interlaced veya progressive olabiliyor. HDTV hakkında bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
Kablosuz kontrol cihazları

RF yani kablosuz El kontrol ünitesi veya her türlü kontrol ünitesi ile artık istediğiniz yerden oyun oynayabileceksiniz. Bu ünite 6 metre mesafede bile çalışmakta ve IR ile çalışmadığından direkt görmek zorunda değil. Hem ayrıca serbest olmanın rahatlığı hiç bir şeye değişilmez. Aynı anda birden fazlasına destek verildiğide düşünülürse tartışızmasız müthiş aletler. Tüm konsollar için türleri mevcut.
Mega X-Key (32MB Memory Tool)

Bunun ile hem fazladan alana sahip olabiliyor (normalin 4 katı) hem de USB'den PC'nize bağladığınızda internet üzerinden indirdiğini oyun dosyaları ve hile dosyalarını Xbox'ınıza yükleyebiliyorsunuz. Böylece açamadığınız alanları açabiliyor, göremediğiniz kısımları oyunda görebiliyorsunuz. Bunun dışında hafıza kartının yaptığı herşeyi de yapıyor.

VGA Boxes

Sadece televizyonlar için olan konsolları monitörde oynamak için kullanabileceğini bir sistem maksimum 1024x768 çözünürlükte de olsa monitörde oynayabilmek size bazen avantajlı gelebilir. Özellikle büyük ve boş bir monitörünüz var ise. Ayrıca bu cihaz ile tüm TV çıkışlı cihazları monitörde kullanabilirsiniz.

MiniWinding Charger

Gameboy Advance SP serisini elle şarj edebileceğiniz bir alet. Saniyede 1,5 tur döndürürseniz size şarj edecek kadar elektirik sağlıyor. Hatta tahmin ettiğinizden daha verimli. 8 dakikalık çevrim sonrası 30 dakika arka aydınlatmalı, 45 dakika arka aydınlatmasız kullanabiliyorsunuz. Bir kullanıcıda 5 dakika ile 23 dakika aydınlatmalı oynadığını belirtmiş. Fiyatı sadece 8$. Tabii ekstra piller taşımak daha kolay :)
GBA Movie Player

Yine Gameboy Advance el oyun cihazınız ile film izlemek, müzik dinlemek veya e-book (e-kitap) okumak istermisiniz hemde basit text formatında. Yol boyunca oyun oynamaktan sıkıldığınızda bu eklenti ile bu yukardakileri yapabilirsiniz hemde standar Flash kartlarda sakladığınız veriyi kullanarak. Bana en cazip bir yandan müzik dinleyip bir yandan kitap okumak geldi çünkü aynı anda bir çok işi yapabiliyor. GBA ekranı 2,9" ve 240x160 piksel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim