Anlık Bildirim

VIA araç içi bilgisayarlar için IVP-7500 platformunu duyurdu

VIA araç içi bilgisayarlar için IVP-7500 platformunu duyurdu

Harman Becker ile işbirliğine giderek Atom işlemcili araç-içi bilgisayarın kullanıldığı BMW X5 konseptini hazırlayan Intel, masaüstü ve dizüstü bilgisayar platformlarında olduğu gibi araç içi bilgisayar çözümlerinde de yalnız değil. Nano işlemci ailesiyle firmanın maliyet odaklı ultra-taşınabilir bilgisayar pazarındaki en güçlü rakiplerinden birisi olan VIA, araç için bilgisayar sistemlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği IVP-7500 kod adlı yeni çözümünü duyurdu.

Son günlerde oldukça hareketli olan VIA'nın yeni platformuna, yine firma tarafından hazırlanan ve 1GHz'de çalışan düşük güç tüketimli Eden işlemcisi güç veriyor. 114mm x 185.5mm boyutlarındaki anakartın yataklık ettiği sistemin grafik ihtiyacını ise VIA'nın entegre grafik işlemci çözümlerinden birisi olan UniChrome Pro II IGP'si karşılıyor. 1GB'lık DDRII-533MHz bellekle donatılan IVP-7500 platformunun 1.8" IDE diskler ve bellek kartlarıyla kullanılabileceği belirtiliyor.

Kontrol paneli, dijital gösterge uygulamaları gibi araç-içi bilgi-eğlence sistemlerinde güç vermesi beklenen platform, GPS ve Bluetooth gibi teknolojilerle de uyumlu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim