Anlık Bildirim
Sıradaki Video

B-PowerStick Pilli Taşınabilir Şarj Cihazı video incelemesi

Taşınabilir cihazlarda en istenmiyen durumlardan biri bu cihazlar dışarıda yanımızdayken şarjlarının bitmesidir. Zira elimizdeki cihaz ne kadar çok işi aynı anda yapıyor olursa olsun, şarjı bittiği anda ek ağırlıktan başka bir işe yaramaz. Standart pillerle çalışabilen taşınabilir cihazlarda sorun çok büyük değil, en yakın marketten alabileceğimiz pillerle bu cihazı tekrar çalışır hale getirebiliriz fakat yanımızdaki cihaz cep telefonu gibi özel piliyle geliyorsa yolculuğumuz sırasında yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Tabi yanımızda seyyar bir şarj cihazı taşımıyorsak!

Sizlere bir kaç kez güneş enerjisiyle cep telefonu veya benzeri taşınabilir cihazları şarj edebilen şarj cihazlarının haberlerini yapmıştık. Bu video incelememizin konusu ise yine taşınabilir bir şarj cihazı olan B-PowerStick. B-PowerStick ile cep telefonunuzu veya MP3 çalarınızı şarj edebilmek için sadece 1 kalem pile ihtiyacınız var. Gerisini bu taşıması kolay ve kullanımı basit cihaz hallediyor.

B-PowerStick, piyasada kolaylıkla benzerine rastlayamayacağınız bir ürün. Beraberinde bir çok şarj başlığının geliyor olması, kullanımın basitliği, taşımasının kolay oluşu ve fiyatı ürünün öne çıkan özellikleri arasındalar.

Paket içeriği

  • 1 adet AA Duracell Pil – Güç Ölçer Özellikli (MX 1500 Power-Check)
  • 1 adet Taşıma Kılıfı - Siyah
  • 1 adet El Feneri Konnektörü
  • 12 adet Cep Şarj Konnektörü

Firma ve fiyat bilgisi

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim