Anlık Bildirim

Epson P-4500 dijital fotoğraf çerçevesi

Dijitalleşme tüm hızıyla çevremizi sarmaya devam ediyor. Son kurban mı desek yoksa son gelişme mi desek bilemiyoruz ama bir gerçek var ki; artık, çerçeveli fotoğraflarımız da dijitalleşen eşyalar arasında yerini aldı.

Çevrebirimlerde, özellikle de yazıcılardaki kalitesi ile kullanıcılar tarafından en fazla bilinen markalar arasında yer alan Epson, P-4500 modeli ile evimizin bir köşesinde bulunan çerçeveleri de elektronik hale getiriyor. Ürünün 640x480 piksel çözünürlüklü ve 3,8 inch boyutundaki ekranı 30 Megapiksel resimlere kadar işleyebilme kapasitesine sahip güçlü bir alt yapı ile geliyor.

DivX de oynatabiliyor
Ürün, sadece masaüstünde fotoğraflarınızı dijital ekran izleyebileceğiniz bir çerçeve değil. Aynı zamanda taşınabilir medya oynatıcı. Ses dosyalarının yanı sıra videoları da izleyebiliyorsunuz. Beğendiğimiz özellikleri arasında ise TV bağlantısı yer alıyor. İzlediğiniz fotoğrafları ya da filmlerin görüntü çıkışlarını TV'ye aktararak, bu keyfi büyük ekranda daha da artırabiliyorsunuz. Ses çıkışı ise 3,5 mm'lik stereo çıkıştan ibaret.

80 GB sabit disk
Epson P-4500'ün 3.8 inçlik ekranda oynattığı video formatları ise oldukça geniş. DivX filmlerin yanı sıra MPEG 1/2/4 dosyalarını da başarıyla oynatabiliyor. Dikkatimizi çeken bir diğer özelliği de sabit disk kapasitesinin yüksek sayılabilecek ölçüde olması. Tam 80 GB'lık arşivinizi bu cihaza yükleyebiliyorsunuz.

Ürünün pili ise biraz problemli gibi. Zira, 6 saat boyunca adaptörü takmadan fotoğraf izleyebilmeniz mümkünken iş video izlemeye gelince, bu rakam 3 buçuk saate kadar düşüyor.

Telefonunuzdan Epson'a
Popüler mobil cihazlar arasında ilk sırada yer alan cep telefonları ile çekilen görüntüleri ve fotoğrafları da bu cihaza aktararak izlemek oldukça kolay. Çünkü Epson P-4500'de SD ve CF kart girişleri de bulunuyor. Bu yuvaların hafız artırımı için olduğunu düşünmek, 80 GB'lık sabit disk için biraz haksızlık olur.

Lityum iyon bataryaya sahip olan ürünün boyutları 148x85x33 mm. Ağırlığı ise 438 gram. Ürün Mac'lerle de uyumulu. Uyumdan bahsetmişken, Epson'ın baskı cihazlarına USB ile bağlanarak baskı alınmasının mümkün olduğunu da hatırlatalım.

Ürünün Türkiye'de satılıp satılmaması konusunda elimize ulaşan bir bilgi henüz yok. Gelişmeleri Epson Türkiye'den öğrenebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim