Anlık Bildirim

HD-DVD filmlerin dağıtımına başlandı

Toshiba'nın ilk HD-DVD oynatıcı olan "HD-A1" 'i piyasaya sürmesinin ardından, HD-DVD filmlerinde dağıtımına başlandı. Universal, ilk HD-DVD filmi olan Serenity'nin dağıtımına bu gün itibariyle başladığını açıkladı. 25 Nisana kadar Doom ve Apollo 13 isimli filmlerinde HD-DVD formatında piyasayada olması bekleniyor. Universal bu filmlere ek olarak, Cinderella Man, Jarhead, Assault on Precinct, The Chronicles of Riddick, Van Helsing, U-571 ve The Bourne Supremacy isimli filmleri de Haziran ayına kadar piyasaya süreceğini açıklamış durumda.

30GB'lık çift katman HD-DVD medyalarda gelen filmler Amerika'da 35$ fiyat etiketiyle satılacaklar. Universal, filmlerin hepsinin Dolby Digital Plus 5.1 Surround ses, İngilizce, Fransızca, İspanyolca ses seçeneklerine ve alt yazı seçeneklerine sahip olduklarını belirtmekte. Ayrıca günümüz DVD filmlerinin başlangıçlarında kullanıcının kolay bir şekilde alt yazı ve ses seçimi yaptığı etkileşimli menülere HD-DVD filmlerde film devam ederken de ulaşmanın mümkün olacağı gelen haberler arasında.

HD-DVD filmlerin dağıtımına başlayan tek firma Universal değil aynı zamanda Warner Bros.'da HD-DVD filmlerin dağıtımına başladığını açıklamış durumda. Million Dollar Baby, The Last Samurai ve The Phantom of the Opera isimli filmlerin dağıtımına başlayan firma, filmlerini Universal'den 6$ daha düşük bir fiyat ile 29$'dan satmayı planlamakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim