Anlık Bildirim

Lapinator ile bacaklarınızı diz üstü bilgisayarınızın ısısından koruyun

Günümüz diz üstü bilgisayarları performans olarak bir çok masa üstü sistemi geride bırakabilecek güçteler. Fakat yüksek işlem gücü ve performans ısı artışını da beraberinde getiriyor. Bu durum oldukça kötü, zira sürekli ısınan diz üstü bilgisayarınızı eğer koyacak masa bulamaz ve dizleriniz üstünde kullanmak zorunda kalırsanız 1 saat geçmeden bu durumdan şikayetçi olmanız kuvvetli bir ihtimal. Özellikle yazın hava sıcaklığı yetmezmiş gibi bir de diz üstü bilgisayarın yaydığı ısı ile bacaklarınıza işkence yapmanın hiç çekici bir yanı olmasa gerek.

Aslında bu sorunu çözmenin çok pratik bir yolu var. Lapitator, %95 oranında ısı yalıtım özelliği bulunan ve dizleriniz ile diz üstü bilgisayarınız arasına koyarak, bilgisayarın yaydığı ısıdan korunmanızı sağlayan pratik bir ürün. Lapinator ve 17" ekranlı diz üstü bilgisayarlar için olan Lapinator Plus olmak üzere 2 farklı modeli bulunan ürün, modele göre 320 gram ve 425 gram ağırlığa sahip.

Lapinator, 2 farklı katmandan oluşmakta. Üst katmanda ayakkabı yapımında da kullanılan Type B Thinsulate isimli bir yalıtkan malzeme bulunuyor. Type B Thinsulate, %95 oranında ısı yalıtımı sağlarken aynı zamanda yüksek ısı ile zamanla ısı yalıtım özelliğini kaybetmeyen bir malzeme. 2. katmanda ise Type B Thinsulate'e çapraz bağlı sıkıştırılmış köpük bulunmakta. Sıkıştırılmış köpük, belli bir oranda yalıtım sağlasa da, yalıtımdan çok ürünün yumuşak olmasını ve diz üstündeyken rahatsızlık vermemesini sağlamakta.

Lapinator ile bacaklarınızı diz üstü bilgisayarınızın ısısından koruyun

Lapinator, bacakların ve diz üstü bilgisayarın ürün kullanılırken sürekli hava almalarını sağlayacak şekilde tasarlanmış. Ürünün bacak üzerine gelen kısmında 2 adet yumuşak bariyer bulunmakta. Birbirine belli bir mesafeyle paralel yerleştirilmiş bariyerler sayesinde Lapinator, geniş bir alanda bacak üzerine oturmak yerine sadece 2 noktadan bacağa değmiş oluyor. Alttan havalandırma yapan diz üstü bilgisayarlar içinse 2 adet plastik tutaç ile diz üstü bilgisayarın biraz kalkık şekilde durması sağlanmış. Böylece hem bacaklarınız hem de diz üstü bilgisayarınızın rahatı güvence altına alınmış oluyor.

Lapinator ile bacaklarınızı diz üstü bilgisayarınızın ısısından koruyun

Lapinator, isteğe bağlı olarak Mousitizer isimli bir aksesuarla genişletilebilmekte. Mousitizer isminden de anlaşılabileceği gibi fareniz için ek bir alan sunuyor. Böylece çalışmalarınız esnasında diz üstü bilgisayarınızın sıkıcı ve kullanımı güç Touch Path'inden pratik bir şekilde kurtulabiliyorsunuz. Diz üstü taşıma çantanıza sığacak boyutlarda olan Lapinator, 32 x 30 x 2.5 cm ölcülerinde ve yurtdışında 25$ fiyat etiketiyle satılmakta. Lapinator'e göre 13,5 cm daha büyük olan Lapinator Plus ise 30$ fiyat etiketi taşımakta. İsterseniz ek 10$ daha ödeyerek fareniz için fazladan alan oluşturan Mousitizer'ıda alabilirsiniz. Lapinator şu an için ülkemize en yakın İngiltere'den temin edilebllir durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim