Anlık Bildirim

Nvidia Fanları için özel CM stacker kasa

Bir süredir kendi sitesindeki alışveriş bölümü üzerinden hediyelik eşyadan t-shirtlere kadar birçok farklı ürün satan Nvidia, hayranları için Coolermaster'a kendi logosunu ve renklerini taşıyan bir kasa yaptırdı. Bu kasa aslen CM Stacker 830 Evolution isimli modelin modlanmış hali. Nvidia'nın kendi çizgilerine uygun şekilde yeniden yapılandırılan kasa, özündeki 830 Evolution ile beraber ilk "SLI-Ready" kasa olma özelliğine de sahip.

Kasanın teknik özelliklerine gelirsek, aliminyum şasi, 9 adet 5.25" ve 4 adet 3.5" sürücü yuvası, 9 adet 12 cm fan yuvası(kasada sadece 2 fan geliyor), E-ATX, ATX, m-ATX, BTX, m-BTX, PICO-BTX formatlarına destek, BTX anakartlar için gerekli olan montaj aparatlar, elle montaja uygun vidalar, kasanın önünde 4 adet Usb 2.0, 1 IEEE 1394 portu ve ses ve mikrofon baglantıları bulunuyor.

Nvidia Fanları için özel CM stacker kasa

Toplamda 7 adet kart genişleme yuvası bulunduran kasa, hava sirkülasyonu açısından oldukça iyi tasarlanmış.Kasanın önünde taze hava girişi için yeteri kadar boşluk bulunmakta, içerde biriken sıcak havayı ise üstte, arkada ve yanlardaki(opsiyonel) egzost fanları ile dışarı atmak çok kolay. Zaten CM stackerlar tasarım olarak geniş ve ferah bir ortam sunmakta. Bu modelde de değişen birşey olmamış... Malesef diğer CM kasalar ile beraber olarak satılmayacak olan kasayı temin etmenin tek yolu Nvidia shop'dan almak. Fiyatı ise 299$ olarak belirlenmiş.

Nvidia Fanları için özel CM stacker kasa

Birkaç not da Nvidia shop hakkında belirtelim, burada anahtarlıktan sırt çantasına kadar birçok günlük hayatta kullanılan eşyaların nvidia isimli ve logolu türlerini bulmak mümkün. Hatta işi biraz abartıp köpeğinizi bile bir Nvidia fanı haline getirebilirsiniz:)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim