Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Plustek Optikslim M12 Plus taşınabilir tarayıcı video incelemesi

Dizüstü bilgisayarlar sürekli ofis dışında çalışmak zorunda kalanların kablumbağa misali yanlarında taşıdıkları ofisleri görevini görüyorlar. Yaygınlaşan kablosuz yüksek hızlı internet erişimi ve cep telefonu sayesinde nerede olursanız olun işlerinizi ofisinizdeymiş gibi yürütmeniz olası.

Tabi yazıcıdan çıktı alma veya bir dökümanı tarayıp fakslamak, e-posta olarak göndermek söz konusu olduğunda tek başına bir dizüstü bilgisayar yeterli olmayacaktır. Tam anlamıyla bütün işinize taşınabilirlik katmak için taşınabilir ofis donanımlarına da ihtiyacınız var. Bu videomuzda Plustek'in taşınabilir döküman tarayıcızı OpticSlim M12 Plus'ı ayrıntılı bir şekilde inceliyoruz. 330gram ağırlığı olan ve tüm gücünü USB portundan karşılayabilen bu pratik ürün yolculuklarınız sırasında döküman tarama ihtiyacı duyuyorsanız tam aradığınız donanım olabilir.

Ürünün oldukça küçük boyutları ve hafifliği taşınabilirliğini arttırırken, kutu içeriğinde sunulan yazılım ve aksesuarların zenginliği de ürünü satın aldıktan sonra ek harcama yapmanızı engelliyor. Cihazın tek eksisi kutu içeriğinde yer alan OCR programının Türkçe karakterleri tanımıyor olması.

Örnek taramalar için tıklayınız (10,6MB)

Teknik Özellikler

Firma Bilgisi

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim