Anlık Bildirim

Yeni E Ink ekran teknolojisi sıfır gecikmeyle yazı yazmanızı sağlıyor

E-kitap okuyucu cihazlar ile hayatımıza girmeye başlayan E Ink ekran teknolojisi gelişmeye devam ediyor. Yeni bir E Ink ekran versiyonu, sıfır gecikmeyle üzerine yazı yazabilmenizi sağlıyor.
E Ink ekranlar sıfır gecikmeyle yazdıracak Tam Boyutta Gör
Amazon’un Kindle kitap okuyucu ürünüyle kendine ciddi bir pazar oluşturan E Ink ekranlar gelişmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünle aynı isme sahip E Ink firması, JustWrite adında yeni bir ekran türü tanıttı. Bu yeni teknoloji sayesinde hiçbir gecikme yaşamadan ekranın üzerine yazı yazabilecek veya çizim yapabileceksiniz.

Güç kullanımı oldukça düşük

Bildiğiniz gibi e ink ekranların en önemli özelliği çok az düzeyde güç tüketmeleri. Öyle ki bir kitap okuyucuyu aylar boyunca şarj etmenize gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz. JustWrite’da da bu özellik korunmuş. Sadece yazı yazdığınız kalemin ve ekranı temizleme işlemi için cihazın güç ihtiyacı oluyor. Teorik olarak, bu teknolojiye sahip 35 inçe kadar ekranlar da üretilebilecek.

Hali hazırda reMarkable markası altında yazı yazabildiğiniz e ink ekranlar bulunuyordu. Ancak sıfır gecikme olması sayesinde çok daha iyi bir deneyim sunulabilecek.

E Ink ekranlar sıfır gecikmeyle yazdıracak Tam Boyutta Gör

Firma geçtiğimiz Ağustos ayında ise renkli e ink ekranını tanıtmıştı. 32,000 farklı rengi gösterebilen bu ekran türü oldukça dikkat çekmişti. Kullanım alanı kitap okuyucularından, akıllı saatlere kadar uzayan bu teknolojinin hızla gelişmesi oldukça önemli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27490 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ekitap okuyucu, e ink ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim