Anlık Bildirim

3DMark Time Spy testi satışa sunuldu

Firmanın yeni DirectX 12 benchmark testi olan Time Spy, yavaş yavaş görücüye çıkmaya başladı. Time Spy, DirectX 12 gibi alt seviye API’ların etkileyici potansiyelini ortaya koymayı amaçlıyor.

1998 yılından bu yana, DirectX teknolojilerindeki gerçek zamanlı grafik gelişmelerini görebilme imkanı tanıyan 3DMark testleri, sürekli bir gelişim gösteriyor. Futuremark’ın büyük yatırımlar yaptığı 3DMark platformu, şimdi Time Spy testine merhaba diyor.

Time Spy; AMD, Intel, Microsoft, NVIDIA gibi pek çok devin üye olduğu Futuremark Benchmark geliştirme programı kapsamında, sıfırdan tasarlandı. Time Spy, DirectX 12 gibi alt seviye API’ların etkileyici potansiyelini ortaya koymayı amaçlıyor.

Time Spy; asenkron işlem, iki farklı kartı aynı anda kullanmayı sağlayan çoklu uyarlayıcı, birden çok alanda çalışılmasını sağlayan multi-threading gibi yeni özellikleri tam olarak destekliyor. Test ile, grafik kartınızın modern oyunlardaki performansı net bir şekilde görebileceksiniz.

3DMark Time Spy; mevcut 3DMark Basic ve Advanced sürümlerinde temel özellikleriyle yer alıyor. Advanced kullanıcılar, belirli bir ücret karşılığında ek özellikleri açabilecek. Bunlar; özelleştirilmiş ayarlar, stres testi ve demoyu geçebilme şeklinde sıralanıyor. 14 Temmuz tarihinden sonra alınan Advanced versiyonunda ise tüm yükseltmeler eklenmiş durumda.

23 Temmuz tarihine kadar Steam üzerinde önemli bir indirim başlamış durumda. 3DMark Advanced versiyonu 9.99$ fiyat etiketine sahip. Bu tarihten sonra ise 29.99$ fiyat etiketi geçerli olacak. Önceki Advanced versiyonuna sahip olanlar için Time Spy özellik güncellemesi için ise 4.99$ isteniyor. Aynı tarihten sonra fiyat 9.99$ seviyesine çıkacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim