Anlık Bildirim

4G destekli ve Android işletim sistemli Samsung Epic 4G'nin tanıtım videosu yayınlandı

Güney Kore'nin en büyük cep telefonu üreticisi Samsung'un 4G desteği sunan modeli Epic 4G'nin tanıtım videosu yayınlandı.

Sprint aracılığıyla teknoloji severlerle buluşacak kızaklı QWERTY klavyeli Epic 4G, 4. jenerasyon desteğinin yanısıra güçlü donanımsal özellikleriyle dikkat çekiyor. 1 GHz frekansında çalışan ARM Cortex A8 Hummingbird işlemcisinden güç alan ve Google'ın mobil işletim sistemi Android v2.1 (Eclair)'i kullanan telefonda 4.0 inç boyutunda - WVGA çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekrana yer verildiğini görüyoruz. Bilindiği üzere Super AMOLED teknolojisi, TFT ekranlara göre daha yüksek kontrast oranı ve daha başarılı renk üretimi vaat ediyor. Ekrana da 6 yönlü ivme sensörü eşlik ediyor.

QWERTY klavyeyle beraber 14.2 mm kalınlığındaki akıllı telefonun önünde görüntülü konuşma için VGA kamera, arkasında ise anı yakalamak için 5 megapiksellik led flaşlı kamera konumlandırılmış. Kamera, 720p çözünürlüğünde video kaydı gerçekleştirebiliyor. Ek olarak WI-FI 802.11 b/g/n ve DLNA özelliklerine sahip Samsung Epic 4G'nin tanıtım videosunu şimdi hep beraber izleyelim.

 

Samsung Epic 4G - Tanıtım videosu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18483 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim