Anlık Bildirim

AMD, Catalyst 14.4 sürücüsünü kullanıma sundu

AMD, Catalyst 14.4 sürücüsünü kullanıma sundu
AMD yeni ekran kartı sürücüsü Catalyst 14.4'ü kullanıma sundu. WHQL sertifikasına sahip olan yeni sürücü, geçtiğimiz yılın sonunda yayınlanan Catalyst 13.12'den bu yana geçen 4 aylık süre zarfında, şirketin resmi olarak sunduğu ilk sürücü olma özelliğini taşıyor.
Çift grafik işlemcili Radeon R9 295X2 için hazırlanan sürümü adayı Catalyst 14.4 paketini temel alan sürücü, dört önemli konuda iyileştirme getiriyor. Radeon R9 295X2'ye desteğin dışında OpenGL 4.4 API'si için tam destek, Mantle API'si için hata düzeltmeleri ve çeşitli oyunlarda CrossFire teknolojisi için çok sayıda kare gösterim hızı ve tutarlılığı geliştirmelerini içeren sürücü, aynı zamanda CrossFire için genel performans artışı da sağlıyor.
Açıklanan bilgilere göre Crysis 3 oyunundaki, CrossFire performans artışına ek olarak FarCry 3 için kare gösterim hız ve tutarlılığında yapılan geliştirmeler, Anno 270 oyunu için 3 ve 4 GPU'lu kurulumlarda daha iyi ölçeklenebilirlik yine Metro: Last Light oyuu için de CrossFire ölçeklendirmesinde %10 performans artışı gibi getiriler sağlıyor yeni sürücü paketi. 
Yeni sürücü için indirme adresi;

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5166 kez okundu.
25 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sürücü, amd ve download
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim