Anlık Bildirim

AMD Radeon HD 7990, Crossfire modunda çalışırken görüntülendi

AMD Radeon HD 7990, Crossfire modunda çalışırken görüntülendi
AMD'nin henüz piyasaya çıkmayan ancak yakın zamanda lanse edilmesi beklenen  çift grafik işlemcili yeni ekran kartı Radeon HD 7990, Crossfire modunda çalışırken görüntülendi. İki hafta önce Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda gösterilen Radeon HD 7990, Battlefield 4'ün tanıtımında kullanılan sisteme de güç vermiş ve AMD'nin artık son hazırlıklarını yaptığı ifade edilmişti.
Radeon HD 7970GHz Edition'da kullanılan Tahiti XT2 grafik biriminin çiftini, hız aşırtılmış saat hızlarıyla kullandığı belirtilen ekran kartı, fotoğraflardan da anlaşılabilidği üzere dört GPU'lu kurulumlara da olanak tanıyabiliyor. Sistemi el veren bütçesi müsait kullanıcılar, Radeon HD 7990'in çift ile Crossfire kurulumu da gerçekleştirebilecekler. Grafik birimleri 1100MHz civarı bir hızda görev yapması beklenen ekran kartına, 2x 384-bit bellek veri yolu desteği ve her GPU için 3GB olmak üzere toplamda 6GB GDDR5 bellek kapasitesi eşlik edecek.
Battlefield 4'ü, 3K çözünürlüğünde ve 60 FPS performansında oynatabildiği belirtilen Radeon HD 7990 için AMD, dünyanın en hızlı ekran kartı sloganı ile pazara girebilir. Donanım dünyasını yakınen takip edenlerin bildiği üzere, AMD'nin resmi tasarımı olmasa bile verdiği onay sonrasında PowerColor ve Asus gibi üreticiler çift grafik işlemcili Radeon HD 7970 X2 modellerini hazırlamış hatta Asus, Ares II olarak isimlendirdiği sınırlı sayıdaki modelini dünyanın en hızlı ekran kartı olarak duyurmuştu. 
AMD Radeon HD 7990, Crossfire modunda çalışırken görüntülendi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2079 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, radeon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim