Anlık Bildirim

AMD Radeon R9 390X bilgileri internete sızdırıldı

Nvidia'nın yeni amiral gemi modeli GeForce Titan X grafik kartını tanıtmasının ardından AMD'nin yeni amiral gemi modeli olacak Radeon R9 390X grafik kartı ile ilgili ilginç bir şekilde sızıntılar gelmeye başladı.
Güvenilir kaynaklarından elde edilen bilgilere göre Radeon 390X ekran kartı 4096 steam işlemcisi ve 1250MHz frekans hızı ile birlikte geliyor. Dual-Link destekli 2GB paketler halinde 8GB yüksek bant genişliği belleği - HBM sunan kart 28nm fabrikasyon süreci ile üretilecek. Çeşitli optimizasyonlar sayesinde kartın performansı 8.6TFLOPS seviyesine çıkacak.
İlk bakışta performans olarak GeForce GTX Titan X serisinden önde görünen kartın işlemci ve frekans hızı değerler de yine bir miktar önde. Üretim süreçleri de aynı olacağı için iki kartın birbirine nasıl üstünlük sağlayacağı merak konusu.
AMD bir süredir 300 serisi Radeon kartları üzerinde çalıştığını zaten dile getirmişti. Ancak net satış tarihi bilinmiyor. Nvidia'nın bu ay kartını yaygın satışa sunacağı düşünüldüğünde AMD'nin de elini çabuk tutacağı tahmin ediliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6210 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd radeon r9 390x
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim