Anlık Bildirim

AMD işlemci fiyatlarında indirime gidiyor


AMD işlemci fiyatlarında indirime gitmeye hazırlanıyor. Pazartesi günü gerçekleştirilecek yeni fiyat düzenlemesi kapsamında AMD, masaüstü sistemler için hazırladığı Phenom II, Fusion ve FX işlemci ailelerinde, modeline göre %1 ile %23 arasında değişen oranlarda fiyat indirim yapacak.
Detaylarını aşağıdaki tabloda bulacağınız yeni fiyat düzenlemesi kapsamında fiyatı en çok düşecek modelin %23'lük indirim ile 81$'a gerileyecek dört çekirdekli Phenom II X4 955 Black Edition'ın olduğunu görmekteyiz. İndirim oranı en düşük olacak işlemci ise sadece %1'lik kesinti ile 102$'dan 101$'a gerileyecek çift çekirdekli Phenom II X2 560 BE.
AMD'nin en hızlı masaüstü işlemci modeli olan 8 çekirdekli FX-8150 modelinin fiyatı da 205$'dan 183$'a çekilecek. Yeni bir oyun bilgisayarı toplamak isteyenler için düşen fiyatı ve yüksek hız aşırtma başarımı ile FX-8150'yi daha fazla dikkate alabilirler. Bu indirim ile birlikte FX işlemci ailesinin başlangıç fiyatı da neredeyse 100$ seviyesine kadar gerilemiş olacak. 
Fiyat indirimleri ile birlikte AMD ürün gamına yeni bir FX işlemci modeli daha dahil ediyor. 112$'lık fiyat üzerinden satışa sunulacak dört çekirdekli FX-4130 modeli, standart olarak 3.8GHz'de görev yapıyor ve Turbo Core teknolojisi ile 3.9GHz'e otomatik olarak çıkabiliyor. Seviye 3 bellek kapasitesi 4MB olan FX-4130 işlemcisinin ısıl taasarım gücü ise 125 Watt olarak açıklanmış durumda. 
AMD işlemci fiyatlarında indirime gidiyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13263 kez okundu.
77 kişi, toplam 85 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, İşlemci ve
3 etiket daha İndirim fx cpu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim