Anlık Bildirim

AMD'den Catalyst 14.2 Beta sürücü güncellemeleri

AMD'den Catalyst 14.2 Beta sürücü güncellemeleri
AMD arka arkaya yeni Catalyst 14.2 Beta sürücülerini kullanıma sundu. Sürücüleri çalışmalarına hız veren şirket, Catalyst 14.2 Beta sürücüsünde ağırlıklı olarak Thief oyununa yönelik güncellemeler sunuyor. 4K çözünürlük desteği getiren sürücü, aynı zamanda yeni bir gölgelendirme algoritmasına merhaba diyor. Öte taraftan Battleifled 4 için XDMA- konfigürasyonu dışında kalan durumlar için Crossfire modunda yaşanan bazı problemler ve Mantle arabirimine yönelik çeşitli optimizasyonlar da sürücü ile birlikte gelenler arasında. 
Thief oyunu AMD'nin üzerinde durduğu yeni yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Ancak Catalyst 14.2 sürücüsü, şu aşamada Thief için Mantle güncellemesi getirmiyor. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği sürücü için Eidos yaptığı açıklamada, AMD True Audio ve Mantle desteğinin Thief için Mart ayında hazır olacağına ifade etti.
Catalyst 14.2 sürücüsünün kullanıma sunulmasının ardından, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkate alan AMD, hızlı bir şekilde ufak güncellemeler yayınlamaya da başladı.So olarak çıkan Catalyst 14.2 v1.3 sürücüsünde AMD, tek GPU'lu sistemler için Thief oyununda performans artışı, üst seviye sistemlere yönelik olarak, Battlefie 4 oyunu için 4 GPU'lu sistemlerde Mantle desteği ve Minecraft oyununda kayıp doku probleminin giderilmesi gibi irili ufaklı pek çok sorunun giderildiği bir sürüm güncellemesi olarak indirilmeye hazır. 
Yaklaşık 290MB'lık dosya boyutuna sahip olan yeni sürücü güncellemesi, haberimin altında yer alan link üzerinden indirilebilir. Hem Windows 7 hem de Windows 8 için 32-bit/64-bit versiyonları olan yeni sürücü, AMD'nin güncel tüm ekran kartlarına ek olarak, Fusion serisi işlemcilerdeki entegre grafik birimlerine ve dizüstü bilgisayarlar için pazara sunulan Mobility serisi düşük güç tüketimli GPU'lar tarafından da destekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim