Anlık Bildirim

Asus yüksek kaliteli komponentlere yer verdiği Radeon HD 6870 DirectCU modelini tanıttı

Yaklaşan Radeon HD 6900 serisi lansmanı öncesinde donanım üreticileri özel tasarımlı Radeon HD 6800 modellerini duyurmaya devam ediyorlar. Önde gelen donanım üreticilerinden Asus, yüksek kaliteli komponentlere yer verdiği ve çift slot tasarımlı DirectCU soğutucusunu kullandığı yeni Radeon HD 6870 modelini duyurdu.

Asus'un yeni modeli için altını çizdiği en önemli nokta, kullandığı özel komponentler. Daha uzun kullanım ömrü, yüksek stabilite ve daha düşük çalışma sıcaklığı için süper alaşım boğumlara, süper alaşım kapasitörlere ve süper alaşım MOS'a yer verilen ekran kartına, 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Barts XT GPU'su güç veriyor.

256-bit bellek veri yolu desteğine ve 1120x paralel işlem birimine sahip olan DirectX 11 destekli ekran kartı 1GB GDDR5 bellekle geliyor. Grafik işlem birimi 915MHz'de, bellekleri ise 4200MHz'de görev yapan ekran kartı, Crossfire X ve Eyefinity gibi teknolojilere destek sunarken, görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanıyoır.

Asus yüksek kaliteli komponentlere yer verdiği Radeon HD 6870 DirectCU modelini tanıttı

Asus tarafından önümüzdeki günlerde satışa sunulması planlanan Radeon HD 6870 DirecCU modelinin fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim