Anlık Bildirim

Asus'dan sınırlı sayıda TUF Echelon GTX 950 ekran kartı

Hem askeri standartlarda dayanıklı hem de daha iyi performans sunan bir GTX 950 ekran kartı arıyorsanız, Asus'un yeni TUF versiyonu ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Bir süre önce güç bağlantısı gerektirmeyen bir GeForce GTX 950 ekran kartı piyasaya süren Asus, şimdi de askeri standartlarda dayanıklılık kazandırdığı sınırlı sayıda TUF Echelon GTX 950 ekran kartını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Kart, oyun ve hız aşırtma modlarına sahip. Oyun modunda 1140MHz taban hız, 1329MHz aşırtılmış hız yer alıyor. Hız aşırtma modunda ise 1165MHz taban hız ve 1355MHz aşırtılmış hız bulunuyor. Firma yeni kartın, referans tasarıma göre yüzde 10 daha yüksek performans sunduğunu belirtiyor.


768 CUDA çekirdeği barındıran kartta; 128-bit arayüzünde ve 6610MHz hızında çalışan 2GB GDDR5 bellek bulunuyor. Isıl tasarım gücü 150 Watt'a kadar çıkabilirken, ek bir 6 pinli PCIe güç bağlantısına ihtiyaç duyuyor. DirectCU II soğutma sistemindeki çift rulmanlı fan, yüzde 20 daha iyi soğutma performansı ve 4 kat daha fazla kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca gürültü oranı da yüzde 30 azaltılmış. Harici bağlantı olarak DVI-I, DVI-D, HDMI 2.0 ve DisplayPort'a yer veriliyor.

TUF isminden dolayı, bileşenler askeri standartlarda imal ediliyor. TUF kapasitörler, standart olanlara göre 2.5 kat daha uzun ömürlü iken, güçlü alaşıma sahip bobinler de yüzde 13.6 daha iyi ısı yayılımı sağlıyor ve dayanıklılık sunuyor. Kart, sertifikalar için pek çok zorlu testlerden geçmeyi başarmış. Kartın üst kısmı ve baskılı devre kartı, kar beyazı kamuflaj ile kaplanmış.

14 günlük XSplit Gamecaster premium lisansı ve 15 günlük preimum World of Warships kodu ile gelecek olan kartı için henüz bir çıkış tarihi ve satış fiyatı belirlenmemiş.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim