Anlık Bildirim

ColorFire'dan çift BIOS'lu, turbo butonlu Radeon HD 6850 Xstorm

Çin merkezli ekran kartı üreticisi ColorFire, özel tasarımlı Radeon HD 6850 Xstorm modelini duyurdu. AMD'nin 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Barts Pro GPU'sundan güç alan DirectX 11 destekli ikinci nesil ekran kartı, hem soğutucu tasarımı hem de sahip olduğu özelleştirilmiş detaylarıyla referans tasarımlı Radeon HD 6850'den ayrılmayı başarıyor.

256-bit bellek veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 960x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartı, çift BIOS özelliği ile geliyor. Üzerinde yer alan Tubo butonu ile tek tuşla hız aşırtma olanağı tanıyan ekran kartındaki BIOS'lardan birisi 775MHz GPU ve 4000MHz bellek, diğeri ise 920MHz GPU ve 4200MHz bellek hızlarına ayarlanmış durumda. 10cm çapında fana, Bakır yüzeye, 6mm kalınlığında üç adet Bakır ısı borusuna ve çok sayıda Alüminyum yaprağa sahip soğutucusu ile yüksek soğutma performansı sağlayacağı belirtilen ColorFire Xstorm, 0.4ns erişim süreli bellek yongalarıyla geliyor ve yüksek kaliteli komponentler kullanıyor.

Çoklu ekran kartı kurulumları için Crossfire X, çoklu monitör kullanımları içinse Eyefinity teknolojilerine destek sunan ekran kartı, görüntü aktarımı içinse çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanıyor. ColorFire tarafından hazırlanan ekran kartları şu an için sadece Uzakdoğu pazarlarında sunuluyor.

ColorFire'dan çift BIOS'lu, turbo butonlu Radeon HD 6850 Xstorm
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim