Anlık Bildirim

Dice ve Nvidia arasında sürücü gerilimi

Nvidia, sürekli güncelleme alan Windows 10'a ve Battlefield 1'e ayak uydurmak ve sorunları çözmek için ardı ardına yeni sürücüler yayınlaya dursun, firmalar sorunlar için bir birini suçluyor.
Nvidia 376.19 sürümü yeni grafik sürücüsünü yayınladı. Ancak sorunlar bitmek bilmiyor. Firmalar ise bir birini suçluyor.

 Yeni sürücü, devam eden sorunlar, suçlamalar

 Nvidia 376.19 sürümü yeni grafik sürücüsünü yayınladı. Windows 10'da ortaya çıkan sürücü kaynaklı sorunları çözen ve pek çok oyunda gelişme gösteren sürücü Battlefield 1'de hala sorunlar yaşıyor.
 Bir tarafta sürekli güncellenen ve yeni sorunlar, uyumsuzluklar yaşayan Windows 10, bir tarafta oyunlardaki sorunlar AMD ve Nvidia'yı oldukça yoğun bir sürücü güncellemesi maratonuna sokmuş durumda. AMD'nin aksine, daha sık güncelleme yayınlayan Nvidia, kullanıcılar uzun süredir (3 hafta) düzeltilmeyen hatalardan şikayetçi. Oyun yapımcıları üreticileri, üreticiler ise oyun yapımcılarını suçluyor.
 
Dice ve Nvidia arasında sürücü gerilimi
 Görselde Dice'ta yapımcı olan Ali Hassoon'un Battlefield 1'de yaşanan flickering (yanıp sönme) sorunundan dert yanan bir kullanıcıya düzeltmek için güncellemelerin geleceği ancak üreticilerin de yeni sürücüler yayınlamasının gerektiğini yazmasının ardından Nvidia ve BF1 forumlarında kullanıcılar oldukça tepki göstermeye başladı. Zira üreticiler sorunları çözdük bizden kaynaklı bir sorun kalmadı diyor, yapımcılar ise sorun bizden kaynaklı değil diyordu. Şimdi ise bir nevi yapımcıların da hatası olduğu kabul edilmiş oldu. Diğer taraftan sorunsuz oynadığını söyleyen kullanıcılara rağmen oyunları belirli bir sürücü ve üzerinin kullanılmasına mecbur bırakılması da oldukça tepki çekiyor.

 Nvidia 375.19 ve AMD 16.11.5 Hotfix

 AMD daha uzun aralıklarla daha fazla değişim ve gelişim gösteren sürücüler yayınlamayı tercih ederken Nvidia daha sık ve daha az değişim gösteren sürücüler yayınlamayı tercih ediyor.
 AMD'nin en güncel sürücüsü 16.11.5 Hotfix'i Windows 10 64-bit için BURADAN indirebilirsiz.
 Nvidia'nın en güncel sürücüsü 376.19'u ise BURADAN indirebilirsiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4708 kez okundu.
46 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, nvidia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim