Anlık Bildirim

DirectX 12 farklı marka ekran kartlarını biraraya getirebilir

DirectX 12 farklı marka ekran kartlarını biraraya getirebilir

Grafik dünyası Windows 10 işletim sistemi ile birlikte DirectX 12 programlama arabirimlerini merakla beklerken, standart ile ilgili ilginç dedikodular dönmeye başladı. Bunlardan birisi farklı marka ekran kartları ile ilgili.
İddialara göre DirectX 12 standardı Explicit Asynchronous Multi-GPU adında bir teknolojiye sahip olacak. Bu teknoloji ile Nvidia ve AMD grafik kartlarını birarada çalıştırmak mümkün olacak ve sistem bunu tek bir grafik kartı olarak görecek. Böylece daha güçlü bir ekran kartı ortaya çıkarken, farklı oyun ve uygulamalarda kullanıcılar ekran kartının desteklememesi sorununu da yaşamayacak. Örneğin Nvidia GeForce Experience ve 3D Vision ile AMD TrueAudio ve FreeSync teknolojilerini aynı bilgisayarda kullanmak mümkün olacak.
Sistemde bir kartın ana merkez olarak tanımlanacağı diğer kartların ise ekstra güç sağlamak amacıyla kullanılacağı belirtiliyor. Bu sistemde isterseniz aynı marka birden fazla ekran kartı da kullanabileceksiniz.
Gelecek hafta San Fransisco'da Oyun Geliştiricileri Konferansı 2015 etkinliği gerçekleştirilecek ve Microsoft'un bu etkinlikte yukarıda bahsettiğimiz teknoloji ile ilgili daha fazla detayı açıklaması bekleniyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3345 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim