Anlık Bildirim

EVGA, GeForce GTX 680 Classified 4GB ekran kartını duyurdu

EVGA yüksek performans segmenti için hazırladığı GeForce GTX 680 Classified modelini duyurdu. EVGA tarafından şimdiye kadar hazırlanmış tek grafik işlemcili en güçlü ekran kartı olarak gösterilen yeni model, özelleştirilmiş tasarım detayları ve yüksek kaliteli komponentleriyle sahip olduğu kartın sınırlarını zorlamak isteyen kullanıcıları hedef alıyor. 14 fazlı güç tasarımı ile desteklenen yeni model, ihtiyaç duyduğu gücü iki adet PCIe 8pin konnektörü üzerinden sağlıyor ve fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyor.
Nvidia'nın 28m GK104 grafik yongasından güç alan EVGA GeForce GTX 680 Classified, 1111MHz GPU baz ve 1176MHz GPU Boost hızlarında görev yapıyor. Bellek frekansı 6GHz olan yani herhangi bir değişikliğe gidilmeyen kart, 4GB GDDR5 bellek kapasitesi ile referans tasarımlı GeForce GTX 680'den iki kat daha fazla bellek barındırıyor. Ekstrem hız aşırtma çalışmalarında yüksek stabilite sağlamak adına komponent kalitesi en yüksek seviyede tutulan ekran kartında daha yüksek soğutma performansı için arka plakaya da yer veriliyor. 
256-Bit bellek veri yolu desteğine ve 1536 paralel işlem birimine sahip olan EVGA GeForce GTX 680 Classified, SLI, PhysX, CUDA ve Adaptive V-Sync gibi teknolojileri de bünyesinde barındırıyor. EVGA tarafından üç yıllık garanti ile lanse edilen GeForce GTX 680 Classified yurtdışında, 659.99$ olarak belirlenen son kullanıcı fiyatı üzerinden alınabiliyor.  
EVGA, GeForce GTX 680 Classified 4GB ekran kartını duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim