Anlık Bildirim

EVGA TDP sınırı olmayan, voltaj kilidi açık GeForce GTX 780 Ti KPE modelini hazırlıyor

EVGA TDP sınırı olmayan, voltaj kilidi açık GeForce GTX 780 Ti KPE modelini hazırlıyor
Performans tutkunları için hazırladığı ekran kartı, anakart ve güç kaynağı gibi donanımlar ile sık sık gündeme gelen EVGA, Nvidia'nın GeForce GTX 780 Ti modelini temel alan özel tasarımlı yeni bir versiyon üzerinde çalışıyor. Açılımı KingPin Edition olan KPE uzantısına sahip yeni model, adından da anlaşılabileceği üzere son yıllarda EVGA adına çalışmalar yapan ünlü hız aşırtma profesyoneli Vince “k|ngp|n” Lucido ile işbirliği içerisinde hazırlanmış. 
Yepyeni bir soğutucu tasarımı ile karşımıza çıkacak olan ekran kartı, görünümüne ek olarak teknik farklılıklarıyla da dikkat çekecek gibi görünüyor. Referans tasarımlı GeForce GTX 780 Ti'dan farklı olarak 3GB yerine 6GB GDDR5 bellek ile gelecek olan kart, aynı zamanda daha yüksek hız aşırtma başarımı için TDP limitine bağlı olmayacak. Güç kullanımı anlamında karta ciddi bir genişleme olanağı tanıyacağı bu duruma ek olarak aynı zamanda GPU için voltaj kilidi de olmayacak. İşte tüm detayları ile dünya rekoru kırmak isteyen hız aşırtma tutkunlarını şimdiden heyecanlandırmayı başaran karta özel bir VRM tasarımı eşlik edecek.
Asus'un ROG Matrix, MSI'ın ise Lightning serileri altında pazara sunacağı ileri seviye modifikasyonlu GeForce GTX 780 Ti seçeneklerine EVGA tarafından oldukça güçlü bir alternatif daha eklenecek gibi görünüyor. Bu arada fark yaratmak isteyen donanım üreticileri, kırdığı rekorlarla ün yapmış hız aşırma profesyonellerinden daha fazla yararlanmayı hedefliyor. Hicookie rumuzlu hız aşırtmacı ile yıllardır çalışan Gigabyte, Nick Shih ile işbirliğine giden ASRock'dan sonra EVGA de KingPin imzalı bir donanım bu furyaya katılmış olacak. 
EVGA GeForce GTX 780 Ti KPE'nin önümüzdeki ay içerisinde çıkması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1750 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
overclock, evga
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim