Anlık Bildirim

EVGA'dan hepsi-bir-arada sıvı soğutmalı GeForce GTX 980 Hybrid

Nvidia'nın GeForce GTX980 ekran kartını piyasaya sürmesinin ardından üreticilerin farklı tasarımlarla tüketici karşısına çıktığını görüyoruz. Son olarak EVGA sıvı soğutma ile desteklediği yeni bir versiyon tanıttı.

EVGA GeForce GTX 980 Hybrid adını taşıyan versiyon kullanıma hazır halde hepsi-bir-arada sıvı soğutma desteği ile geliyor ve kartın referans tasarıma göre daha az ısınmasını sağlıyor. Kart sıvı soğutma ile 45 derece seviyesinde çalışabiliyor. 

Kart fabrika çıkışı hız aşırtılmış olarak geliyor. Taban hız 1.29MHz iken, artırılmış hız 1.39MHz seviyesinde. 256-bit bus ve 7010MHz stok hız ile 4GB DDR5 bellek 224.3GB/s bellek bant genişliğine ulaşabiliyor. 

EVGA ayrıca bazı yazılımlarla enerji tüketimini dengeleme imkanı da sunmuş. Bunlardan EVGA Precision X grafik birimi ve bellek frekanslarını ayarlamanıza ve ısıyı takip etmenize olanak tanıyor. OC Scanner X ise hız aşırtılmış kartınıza stres ve benchmark testleri uygulamanızı sağlıyor. 

EVGA GeForce GTX 980 Hybrid grafik kartı 650$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Eğer tüketiciler sadece Hybrid soğutma sistemini tercih ederse ayrı olarak 100$ karşılığında temin edebiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim