Anlık Bildirim

GeForce GTX 660 Ti için lansman tarihleri ve fiyat bilgisi

Nvidia orta segment için GeForce GTX 660 Ti modelini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Düşünülenin aksine mevcut jenerasyon için GeForce GTX 560 Ti değil GeForce GTX 570'in yerine konumlandırılan ekran kartı, Kepler mimarisini temel alan 28nm GK104 grafik yongasından güç alıyor. Hatırlanacağı üzere bu GPU aynı zamanda GeForce GTX 670 ve GeForce GTX 680 modellerinde de kullanılıyor ancak GeForce GTX 660 Ti modelinde 256-bit yerine 192-bit bellek veri yolu desteği ile çıkıyor ve bu da performansı kaydadeğer ölçüde düşürüyor.
1344 adet CUDA çekirdeği yani paralel işlem birimine sahip olan GeForce GTX 660 Ti, henüz resmi olarak doğrulanmamakla birlikte 915MHz GPU ve 6008MHz bellek saat hızlarında görev yapacak. İlk etapta 2GB GDDR5 bellek versiyonu piyasaya çıkacak olan kartın lansman tarihi ise 16 Ağustos. Ancak bu noktada elimize ulaşan dikkat çekici bir bilgiyi daha sizlerle paylaşmakta fayda görüyoruz.
16 Ağustos tarihinde Asus, Zotac, EVGA ve MSI gibi birincil üreticiler ürünlerini lanse edecek. Inno3D, Sparkle vb. ikinci seviye üreticiler için belirlenen tarih ise 16 Eylül olarak ifade ediliyor. Peki pek çok oyuncunun çıkışını merakla beklediği GeForce GTX 660 Ti'in fiyatı ne olacak ? Elde ettiğimiz bilgilere göre GeForce GTX 660 Ti için Uzakdoğu'da telaffuz edilen FOB fiyatı 290$. Bu fiyattan yola çıkarak başta vergiler olmak üzere diğer ekstralarla Türkiye satış fiyatının 350$'ın üzerinde olacağı tahmininde bulunabiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7558 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teknik özellik, nvidia ve
2 etiket daha fiyat geforce
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim