Anlık Bildirim

GeForce GTX Titan Z'nin fiyatında indirim var ama...?

GeForce GTX Titan Z'nin fiyatında indirim var ama...?
Şişirme fiyatı ile her kesimin eleştrisine maruz kalan GeForce GTX Titan Z için Nvidia'nın fiyat indirimine gideceği bilgisi geldi. Bu haberi ilk defa duyduğumuzda heyecanlandık zira acaba Nvidia, Titan Z'nin fiyatını rakibi AMD'nin Radeon R9 295X2 modeliyle aynı seviyeye çeker mi diye düşünmeye başlarken, gördük ki beklentilerimiz boşaydı.
GeForce GTX Titan Z için yapılan fiyat indiriminin oranı %37. Ufak bir hesaplama ile GTX Titan Z'nin 1830 dolar civarında bir fiyatla devam edeceğini söyleyebiliriz. Güncelleme sonrasında ekran kartı çok daha makul bir seviyeye inse de, AMD Radeon R9 295X2'nin hala birkaç yüz dolar üzerinde seyrediyor. Bazı Nvidia teknolojileri için aradaki fiyat farkı belki görmezden gelinebilir ancak asıl engel bu noktada ortaya çıkıyor çünkü indirim sadece OEM üreticilerini kapsıyor.
Kısaca özetlemek gerekirse 2999 dolar etiket fiyatı ile lanse edilen GeForce GTX Titan Z'yi, OEM üreticileri bundan sonra 1830 doları civarı bir fiyatlandırma ile temin edebilecek. Son kullanıcılar içinse henüz bir indirim söz konusu değil.Eğer Maxwell mimarisini kullanan GTX Titan Z  II, son çeyrekte lanse edilirse, önümüzdeki aylarda benzer ya da daha agresif fiyat indirimini son kullanıcılar için de bekleyebiliriz, tabi eğer Nvidia böyle bir adımı uygun görürse.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1167 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
erdi özüağ, geforce ve
2 etiket daha İndirim nvidia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim