Anlık Bildirim

Gigabyte özel soğutuculu GeForce GTX Titan Black ekran kartını tanıttı

Gigabyte özel soğutuculu GeForce GTX Titan Black ekran kartını tanıttı
Ay sonuna doğru çıkması beklenen GeForce GTX Titan Z öncesinde Nvidia'nın mevcut en hızlı ekran kartı modeli olan GeForce GTX Titan Black için özel tasarımlı modeller gelmeye başladı. Önde gelen donanım üreticilerinden Gigabyte'ın hazırladığı GV-NTITANBLKGHZ-6GD-B kodlu ekran kartı, WindForce 3X 600W soğutucusunu Titan Black ile buluşturuyor.
Nvidia'nın tam fonksiyonel GK110 grafik yongasından gücünü alan ekran kartında 2880 adet paralel işlem birimi, 6GB GDDR5 bellek ve 384-bit bellek veri yolu bulunuyor. Sahip olduğu özel soğutucunun olumlu bir yansıması olarak grafik işlemcisinin baz çalışma frekansı 889MHz'den 1006MHz'e, GPU Boost özelliği devreydeyken ise 980MHz'den 1111MHz'e yükseltilen yeni modelde, bellek çalışma hızında ise değişiklik yok; 7000MHz.
Gigabyte'ın yeni ekran kartına ilişkin en ilginç nokta, WindForce 3X 600W soğutucusunun kart üzerinde gelmiyor oluşu. Kullanıcıların, standart soğutucuya sahip olan ekran kartını, kutu içeriğinden çıkan özel soğutucu ile güncellemeleri gerekiyor. İşte bu özellik itibariyle kendi türündeki en ilginç ekran kartlarından biri haline gelen yeni çözüm, SLI desteği ile çoklu GPU kurulumlarına olanak tanırken, görüntü aktarımı için dual-DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanıyor. İhtiyaç duyduğu gücü 6pin ve 8pin PCIe güç konnektörlerinden karşılayan yeni kartın, 900 Avro seviyesinde bir fiyatla Avrupa'da çıkması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1303 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim