Anlık Bildirim

Gigabyte özel tasarımlı iki yeni GeForce GTX 560 hazırladı

Gigabyte önümüzdeki günlerde GeForce GTX 560 tabanlı iki yeni ekran kartı sunmaya hazırlanıyor. GV-N56GUD-1GI kodlu 1.0 ve 2.0 revizyon ekran kartları, özelleştirilmiş tasarım detayları ve kullandıkları soğutucu ile Nvidia'nın referans tasarımından ayrılmayı başarıyorlar. 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GF114 grafik yongasının güç verdiği kartlar, mavi renkli baskılı devre kullanıyor ve standart çalışma frekanslarıyla geliyorlar.
336 parelel işlem birimine, 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine ile gelen yeni modellere, iki adet 100mm çapında fana (PWM kontrollü) ve dört adet bakı ısı borusu eşlik ediyor. Grafik işlemci hızları 810MHz'de, paralel işlem birimleri 1620MHz'de ve bellekleri de 4008MHz'de çalışan ekran kartları, çoklu GPU desteği için SLI desteği sunarken görüntü aktarımı içinse çift DVI ve mini HDMI konnektörlerini kullanıyorlar.
Gigabyte'ın yeni ekran kartlarından GV-N56GUD-1GI rev 1.0, 2oz bakır yoğunluğu arttırılmış baskılı devre, Japonya üretimi katı kapasitörler ve ferit metal boğumlar ile düşük RDS'li mosfet kullanırken, 2.0 revizyonlu diğer model ise tüm bunlara ek olarak daha iyi sinyalizasyon ve buna bağlı olarak daha iyi hız aşırtma performansına katkı yapması beklenen Proadlizer kapasitör ile geliyor.Yakında çıkması beklenen yeni kartların fiyatları ise açıklanmadı.
Gigabyte özel tasarımlı iki yeni GeForce GTX 560 hazırladı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim