Anlık Bildirim

MSI özel tasarımlı GeForce GT 440 modellerini kullanıma sunuyor

Nvidia tarafından resmi lansmanı sessiz sedasız bir şekilde yapılan GeForce GT 440 için üreticilerin model tanıtımları devam ediyor. MSI yaptığı açıklama ile her ikisi de özel tasarımlı iki yeni GeForce GT 440 çözümü hazırladığını duyurdu. Military Class II tasarımı çerçevesinde Hi-C Cap, katı kapasitör ve Super Ferrit boğum gibi yüksek kaliteli komponentlerle donatılan ekran kartları, 96x paralel işlem birimi, 128-Bit bellek veri yolu desteği ve modeline göre 512MB GDDR5 ya da 1GB GDDR3 bellek kapasitesiyle geliyorlar.

MSI'ın N440GT-MD512D5 kod adını taşıyan modeli tam boyutlu baskılı devre kullanıyor ve 512MB bellekle geliyor. Grafik işlem birimi 810MHz'de, paralel işlemcileri 1620MHz ve bellekleri de 3200MHz'de görev yapan ekran kartı, yurt dışında 90 Avro civarında bir fiyatlandırma ile listelere girmiş durumda. MSI'ın düşük profilli baskılı devre kullanan diğer modeli ise çift fanlı özel bir soğutucu kullanıyor ve 1GB GDDR3 bellek kapasitesiyle geliyor. Diğer model ile aynı saat hızlarında çalışan ekran kartı ile MSI, özellikle kompakt boyutlu medya bilgisayarlarını hedef alıyor.

CUDA, PhysX ve PureVideo HD gibi Nvidia teknolojilerine destek sunan ekran kartları görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve HDMI 1.4a konnektörlerini kullanıyor ve 56 Watt güç tüketiyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim