Anlık Bildirim

MSI 4GB bellekli GTX 960 GAMING 4G ekran kartını duyurdu

 
MSI 4GB bellekli GTX 960 GAMING 4G ekran kartını duyurdu
Kısa bir süre önce GigaByte'ın 4GB bellekli GTX 960 varyasyonlarını duyurduğunu bu bağlantıda sizlere aktarmıştık. Bu kez ise MSI'dan benzer bir hamle geldi. Ekran kartının referans modeli 7GHz saat hızında çalışan 2GB DDR5 belleğe sahipti, MSI GTX 960 GAMING 4G modelinde aynı saat hızında çalışan 4 GB DDR5 bellek kullanmayı tercih etmiş durumda.
Kartın arka kısmı siyah metal tabaka ile kapatılırken ön kısımda bulunan Twin Frozr V soğutucusunun kartı serin tutma görevini üstlendiği görülüyor. Ekran kartı 1241 MHz saat hızında çalışabilirken Boost özelliği devreye girdiğinde bu hız 1304 MHz'e kadar yükseliyor. Ekran kartında DL-DVI-I , HDMI ve 3 adet DisplayPort bağlantısı bulunuyor, boyutlar ise 267x139x40 mm seviyesinde tutulmuş.

Ayrıca kart üzerinde MSI'ı Gaming App adını verdiği uygulaması ile de değişiklikler yapılabiliyor. Uygulama üzerinden overclock, oyun ve sessiz modları seçilebilirken oyuncuların bulundukları ortama veya isteklerine göre görüntüdeki renk seçeneklerini seçmeleri sağlanabiliyor. Ayrıca yine uygulama ile oyuncular 5 farklı LED aydınlatma seçeneğine sahip olacak, bu seçenekleri kasa tasarımlarına göre seçebilecek.
 
MSI 4GB bellekli GTX 960 GAMING 4G ekran kartını duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim