Anlık Bildirim

MSI GeForce GTX 980Ti Lightning duyuruldu

MSI'nin üst düzey bileşen ve tasarım çizgileriyle hazırladığı Lightning ekran kartı serisine GTX 980Ti tabanlı yeni bir üye daha ekliyor. MSI GeForce GTX 980Ti Lightning çıtayı daha da yukarı çekiyor. 

MSI'nın kartta yer verdiği soğutucu TriFrozr tasarımı 3 adet 90mm Torx fan ile hem geleneksel fan bıçakları, hem de ısı dağılımı için tasarlanan dispersiyon bıçaklarını bir arada sunuyor. Böylece kısa sürede büyük miktarda hava akımı üretirken aynı zamanda sessiz kalabiliyor. Ayrıca 3 adet 8mm SuperPipe soğutma borusu, sıcaklığı çok daha hızlı ileterek 700W gücünde ısı dağılımına sebep oluyor.

Hız aşırtma tutkunlarını da unutmayan MSI, yeni kartında LN2 BIOS sayesinde ekran kartının kilitsiz gerçek potansiyelini açığa çıkarmanızı sağlıyor. Ayrıca kartta özel üretim 10 katmanlı devre kartı üzerinde 12 GPU fazı ve 3 bellek fazı bulunuyor. 

MSI GTX 980Ti Lightning ekran kartının bileşenleri Military Class 4 seviyesinde ve tarafsız bir laboratuvarda zorlu testlerden geçirilerek askeri standartlara sahip oldukları onaylandı. 60A güç fazlı DrMOS, Hi-C CAP çekirdekler, Super Ferrite bobinler ve Dark Solid CAP kapasitörler kartın mümkün olan en iyi performansta çalışmasını sağlıyor.

MSI 3 farklı teknoloji ile ekran kartının hız aşırtmasını yakından takip etmenizi mümkün kılıyor. V-Check ile GPU, Bellek ve PLL voltajlarını hatasız olarak ölçebilir, Temp Monitor ile yine sıcaklıklarını gerçek zamanlı olarak izleyebilir, Triple Overvoltage ile bu bileşenlere giden gücü artırabiliyorsunuz. 

2816 işlem birimi olan kartta temel frekans hızı 1203MHz değerinde iken aşırtılmış hız 1304MHz seviyesinde. 6GB GDDR5 bellek 384-bit veriyolu üzerinden 7096 MHz saat frekansında çalışıyor. Kartın fiyatı henüz belli değil.  
MSI GeForce GTX 980Ti Lightning duyuruldu
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim