Anlık Bildirim

MSI'dan sınırlı sayıda GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition

Zaman zaman oyun severlere yönelik sınırlı üretim iddialı ekran kartları geliştiren MSI, bu kez Nvidia'nın GeForce GTX 980 Ti ekran kartını sınırlı sayıda olacak şekilde satışa sunuyor. MSI GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition adındaki ekran kartı fabrika çıkışı hız aşırtılmış olarak gelirken, Twin Frozr V soğutma sistemi ile en iyi performansı en sessiz seviyede sunmayı amaçlıyor. 

Twin Frozr V soğutma sisteminde iki adet 100mm Torx fan yer alırken, yeni pervaneler ile fanlar en iyi hava akışını sağlamaya çalışıyor. Belirli sıcaklıklar altında fanlar pasif moda geçerken, maksimum hızda ise önceki nesillere göre 15 derece daha sistemi soğutabiliyor. 

MSI yeni kartında Twin Frozr V termal tasarımını tamamen bakır ısı dağıtıcı, soğutma yaprakları ve ısı boruları ile genişletirken, paslanmaya karşı da gerekli tedbirleri almış. Isı dağıtıcı fanların altında yer alıyor ve iki fanın genişliğinin yüzde 90'ını kaplıyor. Sistem grafik birimini SuperSU mimarisi üzerinden bağlanıyor ve ısı borularının daha verimli şekilde çalışması sağlanıyor. 

MSI kartta tamamen metal ve siyah bir arka plaka kullanıyor. Plakada altın renkli MSI GAMING ejder resmi işlenmiş durumda. Arka plaka ile birlikte kartın ağırlığı 1338gr seviyesine kadar çıkıyor. 

Ekran kartında farklı frekans değerlerine ayarlanmış 3 ayrı mod yer alıyor. Sessiz modda temel hız 1000MHz, aşırtılmış hız 1076MHz ve bellek frekansı 7010MHz olarak gerçekleşiyor. Oyun modunda değeler 1140MHz, 1228MHz ve 7010MHz olarak sıralanırken, hız aşırtma modunda 1190MHz, 1291MHz, 7096MHz oluyor. 

Modlar arasında MSI GAMING uygulaması ile geçiş yapılabiliyor. Uygulama ayrıca 5 farklı LED aydınlatma arasında seçim yapma imkanı sunuyor. Kartın GDDR5 belleği 6GB boyutunda. Firma müşterilere MSI Afetrburner hız aşırtma yazılımını, Predator video yakalama aracını ve XSpilt Gamecaster v2 yazılımını hediye olarak sunuyor. MSI kartın kutusunda bir de küçük sürpriz hazırladığını belirtiyor.   
MSI'dan sınırlı sayıda GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4600 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
msi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim