Anlık Bildirim

Nvidia'dan işletmelere yönelik 8 ekran çıkışlı grafik kartı

Sadece son kullanıcı ve sunucu pazarında değil yayıncılık ve reklamcılık gibi alanlarda da güçlü grafik kartlarına ihtiyaç duyuluyor. Nvidia, NVS 810 Business ile bu ihtiyacı karşılayacak.

Tüketici pazarında GeForce ve sunucu pazarında Quadro ekran kartı aileleri ile boy gösteren Nvidia, birden fazla ekranı yönetmek durumunda kalan işletmelere yönelik de NVS serisi ekran kartları geliştiriyor. Bu serinin son örneği 8 ekran çıkışlı NVS 810 Business oldu.

Nvidia NVS 810 Business ekran kartı, Digital Signage olarak da bilinen ve birden fazla ekranın yönetildiği yayın, reklam, duyuru, bilgilendirme gibi alanlara hitap ediyor. Ekran kartında iki adet GM107 grafik birimi yer alıyor. Nvidia GTX 750 ekran kartlarından hatırlayacağımız bu grafik birimleri için iki adet 2GB DDR3 bellek ayrılmış ve kartın maksimum güç tüketimi 68Watt seviyesinde seyrediyor. Kartta 2x512 olmak üzere toplam 1024 Cuda çekirdeği yer alıyor. 

PCI Express 3.0 x16 bağlantısını kullanan kart 8 adet Mini DP 1.2 çıkışı üzerinden harici ekranlara görüntü aktarıyor. 30Hz hızında 4096x2160 piksel olarak 8 adet ekran kullanabilirken, 60Hz hız istediğinizde ekran sayısı 4'e iniyor. 

Nvidia'nın yeni grafik kartı için Seneca gibi pek çok Digital Signage firması sıraya girmiş durumda. Avrupa için 715 Avro fiyat biçilen kartın önceki versiyonları ülkemizde 2000TL civarında seyrediyordu. Kur farkı nedeniyle yeni kartın bu seviyenin çok üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim