Anlık Bildirim

Nvidia'dan yeni sürücü

Nvidia son dönemde yeni mimarisiyle ve sorunlu sürücülerle gündemde. Yayınlanan yeni sürücü ile bazı sorunlar ortadan kalkarken yenileri ekleniyor. Battlefield 1 ve COD IW için resmi açıklama yapıldı
 
Nvidia yeni 376.09 numaralı sürücüsünü yayınladı. Önemli düzeltmeler içeren sürücüye ek olarak Nvidia tarafından Battlefield 1 ve diğer bazı oyunlar için de tepki var.

Sorun kimde?

 Nvidia'nın son dönemde yayınladığı sürücülerdeki bazı sorunlar çıkması hem Nvidia'yı zorluyor hem de kullanıcılardan çok fazla tepki çekiyordu. Kullanıcıların isyanına cevap veren Nvidia yetkilileri, sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını, geliştiricilerin sürekli bir şeyleri değiştirdiğini ve sorunların bu sebeple çözülemediğini belirtti. Battlefield 1 için çok fazla şikayet gelmesi üzerine sürücü tarafında sorunların giderildiğini ancak oyunu geliştirenlerin de oyuna güncelleme yayınlaması gerektiğini belirttiler.
DX12'nin çift GPU desteğinin olmaması,yani SLI ve Crossfire desteğinin olmaması sebebiyle çoklu kart kurulumu yapan kullanıcılarda çeşitli sorunlar yaşanması da buna bağlanıyor. Geliştiricilerin sonradan kendilerinin eklediği CF, SLI desteği ise çeşitli sorunlara sebep oluyor. 
Windows 10'da başlat menüsündeki kutuların kaybolduğunu  rapor eden kullanıcılar var. Şahsen benim sistemimde bir soruna sebep olmadı. Test yazılımlarında ise herhangi bir performans değişimi gözlemlemedim.
 

Yeni oyunlara hazır

 Watch Dogs 2, Dead Rising 4, Steep için optimizasyonlar içeren sürücü bu oyunlarda en iyi performansı ve görsel kaliteyi vermeyi vaat ediyor.
Watch Dogs 2 için HBAO+, HFTS, PCSS, TXAA gibi görsel iyileştirme ayarlarına 360 derece görüntü kaydetmeye yarayan Ansel teknolojisi ve DSR desteği ile birlikte geliyor. Watch Dogs 2 için hazırlanan Nvidia videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Yeni sürücüyü ise BURADAN indirebilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3871 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, sürücü desteği ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim