Anlık Bildirim

Palit GeForce GTX 980 Ti Super JetStream duyuruldu

Global ekran kartı pazarının lideri konumundaki Tayvanlı Palit, oyunculara yönelik olarak güçlendirdiği  GeForce GTX980 Ti Super JetStream adındaki yeni ekran kartını lanse etti. 

2816 Maxwell çekirdeğine sahip olan kartın baz frekans değeri 1152MHz iken aşırtılmış değer 1241MHz. 6144MB GDDR5 384-bit belleğe sahip olan kart DDR ile 7GHz frekans değerine ulaşabiliyor. 

Modifiye edilmiş JetStream soğutucusunu kullanan Palit GeForce GTX980 Ti Super JetStream, oyun benchmarklarında referans karta oranla yüzde 11 daha fazla performans sağlayabiliyor. Ayrıca ağır yük altında yine 12 derece daha soğuk ve 8 desibel daha az gürültü oranına sahip. 

0-dB teknolojisi sayesinde kart genel işlemlerde hemen hemen hiç gürültü çıkarmıyor. Kartın ısısını 60 dereceye zorlayan ağır yükler altında ise fanlar devreye giriyor ve soğutma işlemine başlıyor. 

3 adet DisplayPort ile 4K çözünürlük aktarabilen kart DVI-I, 3 adet DisplayPort ve HDMI çıkışları ile tek kartta 4 ekrana kadar aynı anda destek sağlanabiliyor. Pervaneleri iki yöne de dönebilen 10CM-10CM akıllı fan sistemi ile ısı verimli bir şekilde dağıtılıyor. 

Palit kartında ayrıca DrMOS güç yönetim teknolojisini de sunuyor. Bu teknoloji ile yüksek akım devreleri ile gürültü seviyesi düşük ve verimli ısı üretimi sağlanıyor ve genel soğutmaya olumlu katkı sağlanıyor. Modelin fiyatı henüz belli değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim