Anlık Bildirim

PowerColor, Vortex II serisi üst seviye ekran kartlarını duyurdu


Ekran kartı üretiminde AMD'nin en güçlü iş ortaklarından biri olan PowerColor, Vortex II serisi üst seviye ekran katlarını duyurdu. Seri altında Radeon HD 7870 ve Radeon HD 7970 tabanlı iki model anons eden firma, yüksek kaliteli güç kiti kullanarak hem enerji verimliliğini hem de hız aşırtma ile çıkılacak daha yüksek çalışma frekansları için stabiliteyi geliştirdiğini söylüyor.
Vortex II serisi ayarlanabilir fan yapısına sahip özelleştirilmiş soğutucu tasarımı ile donatılan ve referans tasarımlı modeller ile kıyaslandığında ciddi oranda daha serin çalıştığı belirtilen yeni ekran kartları aynı zamanda fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyorlar. PowerColor'ın yeni modellerinden Radeon HD 7870 Vortex II, 1150MHz GPU ve 4900MHz bellek saat hızlarında görev yaparken, Radeon HD 7970 Vortex II modeli ise 1100MHz GPU ve 5700MHz bellek saat hızlarında çalışıyor. 
AMD'nin yeni nesil Graphics NextCore mimarisi üzerinde şekillenen ekran kartları, Eyefinity 2.0 ve HD3D gibi teknolojilere destek sunuyor. daha yüksek performans arayışındakiler için Crossfire teknolojisi ile çoklu GPU kurulumuna da olanak tanıyorlar. Görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanan Vortex II serisi yeni ekran kartlarının PowerColor tarafından yakın zamanda satışa sunulması beklenirken, satış fiyatları ise henüz açıklanmadı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim