Anlık Bildirim

PowerColor özel tasarımlı Radeon HD 7850 Fling Force modelini duyurdu

AMD tabanlı ekran kartı üretiminde sektörün önde gelen oyuncularından PowerColor, ürün gamına yeni bir model daha ekledi. Radeon HD 7850 Fling Force adını taşıyan ve en azından şu an için sadece Asya-Pasifik bölgesinde pazara sunulacağı belirtilen kart, AMD'nin 28nm Pit Cairn grafik yongasından güç alıyor ve özelleştirilmiş tasarımı ile dikkat çekiyor.
Sahip olduğu soğutucu, standart çözümlere nazaran daha fazla fan yaprağı içeren ve buna bağlı olarak %10 daha iyi soğutma performansı sağladığı belirtilen ekran kartı, fabrika çıkışı arttırılmış saat hızlarında görev yapıyor. Grafik işlem birimi 910MHz'de, bellekleri ise 4800MHz'de görev yapan ekran kartı, 256-Bit bellek veri yolu desteğine, 1024 adet paralel işlem birimine ve 64 adet doku ünitesine sahip.
PowerColor'ın Gold Power Kit tasarım anlayışı çerçevesinde daha uzun kullanım ömrü için PowerPAK SO-8, katı kapasitörlere ve ferit boğumlara yer verilen ekran kartı, görüntü aktarımı içinse DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanıyor. Kısa süre içerisinde raflardaki yerini alması beklenen kartın son kullanıcı fiyatı ise açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim