Anlık Bildirim

PowerColor pasif soğutmalı yeni ekran kartı Radeon HD 7850 SCS3'ü duyurdu

PowerColor pasif soğutmalı yeni ekran kartı Radeon HD 7850 SCS3'ü duyurdu
AMD tabanlı ekran kartı üretimnde sektörün önde gelen isimlerinden PowerColor, grafik performansı yüksek medya bilgisayarı ya da sessiz çalışan oyun sistemi kurmak isteyenler için hazırladığı Radeon HD 7850 SCS3 ekran kartını duyurdu. Üçüncü nesil pasif soğutma sistemiyle donatılan ekran kartı, fansız yapısı sayesinde çalışırken gürültü üretmeyen yapıya sahip.
AMD'nin 28nm Pitcairn Pro grafik yongasından güç alan DirectX 11.1 destekli ekran kartı, 256-bit bellek veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine, 1024 adet paralel işlem birimine ve 64 adet doku ünitesine sahip olan ekran kartında, grafik işlem birimi 860MHz'de, bellekler ise 4600MHz'de görev yapıyor. Nikel kaplı bakır ısı borularıyla donatılmış kaslı soğutucusu nedeniyle anakart üzerinde iki slot yer işgal eden ekran kartı, görüntü aktarımı için DisplayPort, HDMI ve DVI konnektörlerini kullanıyor. 
Yüksek voltaj stabilitesi ve enerji verimliliği için PowerPAKSO-8 kitiyle donatılan ekran kartında, grafik işlem birimi için %33 ekstra güç sağlyan ferit çekirdekli boğumlara yer veriliyor. 50.000 saat ideal çalışma ömrüne sahip katı kapasitörlere yer verilen pasif ekran kartı, AMD HD3D teknolojisi ve UVD video motoru ile 3D Blu-ray gibi yüksek kaliteli medya formatlarına yönelik donanımsal hızlandırma desteği de sunuyor. Türünün en iddialı modellerinden biri olarak yakın piyasaya çıkması beklenen PowerColor HD 7850 SCS3'ün fiyatı ise şu an için bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim