Anlık Bildirim

PowerColor'dan AMD'nin Tahiti LE grafik yongasını kullanan ekran kartı

AMD tabanlı ekran kartı üreticisi PowerColor, Tahiti LE grafik yongasını kullanan Radeon HD 7870 PCS+ Myst Edition modelini duyurdu. Beklentilerin aksine özel bir isimlendirilmeye gidilmeyen yeni ekran kartı, 1536 adet paralel işlem birimi, 256-bit bellek veri yolu desteği ve 2GB GDDR5 bellekle geliyor. Grafik birimi 920MHz'de, Boost devreye girdiğinde ise 975MHz'de çalışan kartın bellekleri ise 6000MHz'de görev yapıyor.
Çift slot tasarıma sahip olan ekran kartı üzerinde, 92mm çapında fana sahip olan özelleştirilmiş soğutucu kullanılıyor. Daha yüksek stabilite ve hız aşırtma başarımı için yüksek kaliteli bileşenlere yer verilen PowerColor Radeon HD 7870 PCS+ Myth Edition'da, Gold Power Kit olarak ifade edilen DrMOS, dijital PWM ve çok fazla güç tasarımı gibi detaylar ön plana çıkıyor. Görüntü aktarımı için DVI, HDMI ve iki adet Mini DisplayPort konnektörü ile donatılan ekran kartının yakın zamanda raflardaki yerini alması bekleniyor.
Elimize ulaşan bilgilere göre, AMD'nin Tahiti LE grafik yongasını kullanan ekran kartları, çok az sayıda marka tarafından sadece belli pazarlarda kullanıma sunulacak. Şu anki tablo itibariyle Tahiti LE için en girişken firmanın TUL olduğunu söyleyebiliriz. Zira şirketin ana markası olan PowerColor'a ek olarak Club3D ve VTX3D de yeni GPU'yu kulanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1461 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
powercolor, amd ve radeon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim