Anlık Bildirim

Sapphire NITRO R7 360 duyuruldu

AMD'nin Haziran ayında duyurduğu Radeon 300 serisi ve Fury serisi ekran kartlarını çeşitli üreticilerin elinden piyasaya çıkarken görüyoruz. Sapphire de son olarak Radeon R7 360 ekran kartını kendi logosu ile piyasaya sürdü.

Sapphire NITRO R7 360 ekran kartı 170mm uzunluk ile mini-ITX sistemler için uygun bir alternatif olarak duruyor. 768 stream işlemcisi olan kart 1060MHz frekans değerine sahip. 2GB GDDR5 bellek 1625MHz (6.5GBps efektif) saat hızında çalışırken ısıl tasarım gücü 150W seviyesinde seyrediyor. 

Tek fanlı bir soğutucu benimseyen NITRO R7 360 ekran kartı Sapphire Intelligent Fan Control II teknolojisi ile belirli bir ısının altında fanı tamamen durduruyor ve sessiz kalmasını sağlıyor. Daha hızlı başlatma ve uyanma sağlamak için BIOS ve UEFI BIOS olmak üzere çift BIOS kombinasyonuna yer verilmiş. 

1 adet DVI-I, 1 adet HDMI veya DisplayPort şeklinde bağlantıların olduğu kartta Direct X12, AMD FreeSync, AMD TrueAudio, AMD HD Media hızlandırıcı, AMD Eyefinity, AMD Crossfire, AMD LiquidVR, AMD PowerTune, AMD VSR ve FRTC gibi teknolojiler de destekleniyor. Sapphire NITRO R7 360 ekran kartı 105$ civarında bir fiyat etiketine sahip.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim