Anlık Bildirim

Sapphire Radeon HD 5770 FleX Edition modelini satışa sundu

Önde gelen ekran kartı üreticilerinden Sapphire, resmi tanıtımını bir süre önce yaptığı Radeon HD 5770 Flex modelini satışa sundu. AMD'nin Juniper XT GPU'sundan güç alan DirectX 11 destekli ekran kartı, sahip olduğu tasarım özellikleri ve üzerinde barındırdığı bağlantı seçenekleriyle, referans tasarımlı Radeon HD 5770'den ayrılmayı başarıyor.

128-bit bellek veri yolu desteğine, 800x paralel işlem birimine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan Sapphire Radeon HD 5770 FleX Edition, 850MHz GPU ve 4800MHz bellek saat hızlarında çalışıyor. Çift slot tasarımlı özel soğutucusu ile referans tasarımdan daha sessiz ve daha serin çalıştığı belirtilen kartın güç tüketimi ise 108 Watt.

Sapphire Radeon HD 5770 FleX Edition için üzerinde durulan en önemli detayların başında, Eyefinity teknolojisi ile çoklu monitör kurulumunu daha ucuza getirebiliyor olması gelmekte. Üzerinde çift DVI ile birlikte HDMI ve DisplayPort konnektörleri bulunan ekran kartı, üçlü monitör kurulumları için farklı kullanım seçenekleri sunabiliyor.

Crossfire X ve Unified Video Decoder 2 gibi teknolojileri de destekleyen Sapphire Radeon HD 5770 FleX Edition, 170 Avro civarı bir fiyatlandırmayla listelere girmiş durumda.

Sapphire Radeon HD 5770 FleX Edition modelini satışa sundu

Sapphire Radeon HD 5770 FleX Edition modelini satışa sundu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18468 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon, gddr5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim