Anlık Bildirim

Sapphire Radeon R9 380 ITX Compact Edition satışa çıkıyor

Son dönemde güçlü ancak kompakt yapıda bir kasa tasarımı isteyen tüketicilerin artması, ekran kartı markalarının bu alana yönelmesine sebep oluyor. Sapphire'nin ITX sistemler için hazırladığı Radeon R9 380 ITX Compact Edition satışa çıkıyor.

Sapphire Technology yeni kartın pazarda bu performansı sunan tek ITX kart olduğunu iddia etse de piyasada daha performanslı GTX 970 mini-ITX kartlar mevcut ve AMD R9 Nano da yolda. Kartın küçük form faktörüne sahip PC oyunculuğu için Full HD ve öte çözünürlüklerde en iyilerden birisi olduğu belirtiliyor. 

Model 2 slotlu olmakla birlikte 170mm x 116.15mm x 37mm ölçülerine sahip. Kartın soğutması çift rulmanlı tek bir fan ve ısı boruları ile sağlanıyor. Sapphire Black Diamond bobinler ile stabilite artırılırken, ısıl tasarım gücü de 190W seviyelerinde bulunuyor. 

Tonga grafik birimini temel alan kartta 2GB GDDR5 bellek ve 1792 Stream çekirdeği bulunurken, baz frekans değeri 980 MHz olarak belirlenmiş. 28nm fabrikasyon sürecine sahip olan kartta 256-bit bellek veriyolu, 5600MHz efektif bellek frekans değeri, DVI-D, HDMI, mini DisplayPort girişleri şeklinde özellikler bulunuyor.  AMD Crossfire, Freesync, Liquid VR gibi teknolojilere destek veren kartın satış fiyatı 166 Pound olarak belirlenmiş.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim