Anlık Bildirim

Zotac pasif soğutmalı GeForce GTS 450 Zone Edition modelini duyurdu

Yeni nesil ekran kartları için meraklı bekleyiş devam ededursun, üreticiler alternatif modeller sunmayı sürdürüyor. Nvidia tabanlı ekran kartı üretiminde sektörün önde gelen oyuncularından Zotac, GeForce GTS 450 tabanlı yeni bir model daha duyurdu. GeForce GTS 450 Zone Edition adını taşıyan ekran kartının en büyük özelliği, üzerinde yer alan pasif soğutucusu ile sessiz çalışıyor olması. 
Çift slot tasarıma sahip olan DirectX 11 destekli ekran kartı, Zotac tarafından yeniden dizayn edilen ve bu çerçevede boyu kısaltılan yeni bir baskılı devre kartı kullanıyor. Aynı zamanda güç tüketimi de aşağı çekilen ekran kartı, ek güç girişine ihtiyaç duymadan PCIe slotu üzerinden sağlanan 75 Watt ile çalışabiliyor. 
Güç tüketimini aşağı çekebilmek adına saat hızları düşürülen ekran kartında grafik işlem birimi 600MHz'de, bellekler ise 1334MHz'de (DDR3) görev yapıyor ki karşılaştırma yapmak gerekirse referans tasarımlı model 783MHz GPU ve 3608MHz bellek (GDDR5) görev yapıyor. 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB DDR3 bellek kapasitesine sahip olan kartına, 192x paralel işlem birimi ve 32x doku ünitesi eşlik ediyor. 
Sessiz çalışıyor olması ve düşürülen saat hızları itibariyle ağırlıklı olarak medya bilgisayarı kurmak isteyenleri hedef alması beklenen kartın satış fiyatı ise açıklanmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim